2009 - jaki to był rok?
Za kilkanaście dni pożegnamy 2009 rok. Czy był on dobry dla ciebie i twojej firmy? Osiągnąłeś sukces, czy poniosłeś porażkę? A może udało ci się obronić przed spowolnieniem gospodarczym?
Osobiście uważam, że nie był to zły rok, ale w żadnym wypadku nie mogę go nazwać dobrym. Udało mi się spełnić kilka marzeń, inne musiałem odłożyć na później, bo nie było warunków, aby je zrealizować. Trochę kłopotów rodzinnych i trochę sukcesów. Ale na pewno w swoim życiu miałem już lepsze lata.
A ty?
Wojtek Jarmołowicz
- Zaloguj się lub utwórz konto, by odpowiadać
- Zgłoś nadużycie
- Wersja do wydruku

tory burch shoes
There are plenty of current elements for us to choose from in our gradually developing market. The tory burch shoes are the best choice we are inclined to tory burch sale is very popular with the young as well as the old because of its excellent quality, shape and, above all, cheap price such as tory burch online and tory burch shoes sale of various kinds, sizes, colors and styles. The brand of tory burch outlet has been updating continuously so tory burch heels it can better meet the public's requirements. Better desire for your tory burch wedges immediately.
:)
Oczywiście, że był dobry. Każdy rok niesie nowe wydarzenia, sytuacje... I w złym roku można znaleźć jakiś pozytywny akcent, bo w końcu w czasie 365 dni wydarzyć może się naprawdę wiele.
Sukcesy... zapełnione kartki w kalendarzu, listy, bajki, nowe znajomości i przyjaźnie. Oj, tak! Te motyle w brzuchu i kolejne punkty w CV, szalone imprezy i spokojne wieczory przy herbacie. I oczywiście przekonanie "chcieć to móc". Bezcenne. Wyjazdy też były. Zawsze za krótkie, zawsze z miłymi wspomnieniami i setkami jak nie tysiącami zdjęć. "I like!"
I co tam firma, co tam pieniądze. Materialne błahostki... Carpe diem! Przecież życie takie krótkie... Wystarczy trochę marzeń, celów, punktów, czekających na "odhaczenie" - załatwione, zrobione, wykonane z obowiązkowym ":)" na końcu. Bez tego chyba ciężko żyć:)
Pozdrawiam :)