Wojna w galeriach?
Przedsiębiorcy walczą o niższe czynsze w galeriach. Tłumaczą, że jest im ciężko - kryzys, spadek obrotów... Ciekaw jestem, czy galerie pójdą im na rękę.
- Zaloguj się lub utwórz konto, by odpowiadać
- Zgłoś nadużycie
- Wersja do wydruku
Przedsiębiorcy walczą o niższe czynsze w galeriach. Tłumaczą, że jest im ciężko - kryzys, spadek obrotów... Ciekaw jestem, czy galerie pójdą im na rękę.
jak to jest...?
hmm, przed kryzysem handlowcy płakali że im się nie opłaca że dokładają , teraz jest tak samo , to jak było przed kryzysem ...??? oj wiecznie płaczą a urlopy na kanarach są....
Ja też
Ja też
Wojna w galeriach - przegrana
Nasi przedsiębiorcy mają za mało odwagi, by walczyć w galeriami. Nie wierzę, że coś im się uda ugrać.
To kiedy spotkanie?
Kiedy będą spotkania w galeriach? Bo w różnych medaich podawane są różne terminy.
czy ktoś kazał pod przymusem
czy ktoś kazał pod przymusem podpisywać dla siebie niekorzystne umowy????
wszystko dobrze jak jest dobrze, jak jest przestuj to lament.
coś tu nie gra...
chyba jak zwykle mądry Polak po szkodzie ....
biznesmeni ...
zgadzam się
galerie to molochy. Bez problemu poradzą sobie z handlowcami. Tylko co potem? Kto będzie frajerem i skusi się na wykupienie powierzchni?
Nikt nie musi wykupywac tej
Nikt nie musi wykupywac tej powierzchni po rezygnujacych poniewaz warto czekac na konkretnego klienta z pomyslem na biznes niz uzerac sie z kims kto uwaza swoje towary za atrakcyjne.
Za granica sklepy w galeriach sa puste,czekajac na klienta ale tam nie mozna uprawiac handlu typu "po odejsciu od kasy reklamacji i zwrotu sie nie przyjmuje"
Nie miałeś racji
I co okazało się, że gaklriom zmiękła rura. I próbują jakoś się dogadywać.
I co - znowu protesty
Jakoś słabo idzie, jeśli chodzi o dogadywanie się z galeriami. Jak powiedział jeden z kupców - nadal dokładam, ale mniej. Z galeriami mali handlowcy nie wygrają i tyle
co dalej
czy ktoś wie, kiedy galeriarzez będą protestować w Warszawie, jak zapowiedzieli?
nie pójdą
i tyle
na poczatku lipca kupcy byli
na poczatku lipca kupcy byli u v-ce premiera ciekawe czy Pawlak im pomoże ... może to tylko zabieg polityczny
I cisza od Pawlaka
Czas minął a Pawlak nabrał ody w usta. Czyli bez zmian - polityka.
...a ciekawe, kto weźmie
...a ciekawe, kto weźmie stronę drobnych handlowców , którzy przez powstanie galerii handlowych stracili swoje miejsce pracy i czasem jedyne źródło utrzymania rodziny ?? Nam nikt czynszów nie obniży, podatków nie umorzy....
Zdrajcy
Za zdradę się płaci,polecieli kabzę nabijać dla żyda ,to niech teraz płacą.Brawo.